Verder na verlies
stippellijn
HomeVerliesbegeleidingAanbodLinksInterviewTarievenContact

Tarieven

Individuele sessie per uur
Echtparen/gezinnen per uur
€90,00
€100,00
SCHIP-therapie 1 1/2 uur per sessie
€150,00
Voor  afspraken buiten de praktijk worden,bij een reisafstand van meer dan 10 kilometer,  reiskosten in rekening gebracht ( € 0,25  per km).

Bij verhindering kan de afspraak tot uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd, anders wordt het consult in rekening gebracht.


Intervisie €150,00 per uur
Training €550,00 per dagdeel
Advisering prijs op aanvraag
Workshop prijs op aanvraag
Dagvoorzitter prijs op aanvraag

Sommige verzekeraars en gemeenten (WMO-persoonsgebonden budget) vergoeden de kosten of een deel ervan. Informeer bij uw ziektekostenverzekering of dit voor u geldt.

Op de site van het NVPA kunt u zien of uw verzekeraar de therapie vergoedt.

Tineke Rodenburg is geregistreerd rouwtherapeut bij de beroepsvereniging NVPA, het Nederlands Verbond voor Psychologen en Agogen(www.nvpa.org) en in het RBNG register als registertherapeut BNG. Licentienummer: 204660R. AGB

De bij het NVPA aangesloten psychosociaal therapeuten zijn professionele zorgverleners met specialistische kennis en ervaring op het gebied van psychische of psychosiciale problematiek. Therapeuten die geregistreerd zijn bij het NVPA voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zij beschikken over een afgeronde HBO of universitaire opleiding in de menswetenschappen, alsmede over een gedegen therapeutische vakopleiding in een bepaalde specialisatie en ruime ervaring. Tevens geldt er een verplichte bij- en nascholing zodat hun kennis en kunde up-to date blijft. Het NVPA voorziet in een klachtenregeling en de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen aan de onafhankelijke klachtencommissie. Dit formulier is te downlaoden via de NVPA site.

Tineke Rodenburg is aangesloten bij De SCAG:  de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen. www.scag.nl

Kamer van Koophandelnr: 52495310

 
stippellijn
stippellijn